Overslaan en ga direct naar de inhoud

Renovatie bestaand rookgaskanaal

 

Oude (gemetselde) rookgaskanalen zijn vaak gebarsten, niet waterdicht of te groot. Het gevolg hiervan is in bijna alle gevallen slechte trek en condensatie. Bovendien kan een lek schoorsteenkanaal gevaren opleveren. Hier zijn flexibele schoorsteenvoeringen de oplossing.

Om goed te kunnen beoordelen of een voering nodig is kunnen we een camera inspectie uitvoeren. Als u naderhand besluit een voering door ons te laten plaatsen worden de kosten voor deze inspectie in mindering gebracht op de voering.

Deze voeringen zijn er in veel kwaliteiten. Wij passen voeringen toe van het merk Poujoulat. Deze zijn gemaakt van RVS soort 316 L (soort AFNOR Z8 CNDT 18.12). De voeringen zijn getest op een op positieve druk tot 200 Pa. Topkwaliteit voor jarenlang stookplezier. Wanddikte per laag is 0,11 mm.

Voeringen zijn er in enkelwandige en dubbelwandige uitvoering. De enkelwandige flexibele schoorsteenvoeringen zijn bedoeld voor gashaarden en de dubbelwandige flexibele schoorsteenvoeringen zijn voor houtkachels bedoeld.

COPROFLEX (Enkelwandig, voor gaskachels)
Circulair rookkanaal enkele wand, bestaande uit  austenitisch roestvrij staal, soort 316 L (soort AFNOR Z8 CNDT 18.12). Uitsluitend gas of stookolie.

COPROFLEX LISS 316L (Dubbelwandig, voor houtkachels)
Circulair rookkanaal met dubbele laag, met gladde binnenwand, bestaande uit austenitisch roestvrij staal, soort 316 L (soort AFNOR Z8 CNDT 18.12). Geschikt voor een rookkanaal voor houtkachels.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top