Overslaan en ga direct naar de inhoud

Camera inspectie schoorsteenkanaal

 

Met behulp van een geavanceerd camera systeem kunnen wij de binnenkant van uw schoorsteenkanaal bekijken. Het voordeel hiervan is dat zonder hak- en breekwerk lekkages, verstoppingen etc. kunnen worden opgespoord. Tevens kan de opbouw van uw huidige schoorsteenkanaal bekeken worden. Is het kanaal nog goed intact? Uit welk materiaal bestaat uw schoorsteenkanaal?

Bij het in gebruik nemen van een schoorsteenkanaal, waarvan u de geschiedenis niet kent, is het ook aan te raden deze van te voren na te laten kijken. Zo voorkomt u verrassingen zoals bijvoorbeeld scheurvorming. Ook kunnen er bijvoorbeeld slechte voegen zijn, deze kunnen weer leiden tot allerlei problemen.

Jammer genoeg komen er jaarlijks nog vele schoorsteenbranden voor. Uw schoorsteenkanaal kan dan behoorlijk aangetast worden. Het gevolg is onder andere scheuren. In de meeste gevallen werkt de brandweer met zwaar geschut om het vuur te doven.

Het is dan ook zeer aan te raden, en vaak ook verplicht na een schoorsteenbrand uw schoorsteen na te vegen en een camera inspectie uit te laten voeren.

Kosten schoorsteenvegen* & camera inspectie:

€ 200,00  incl. voorrijkosten (Voorrijkosten tot 30 km buiten Sneek. Daarbuiten komt er € 1,00 per kilometer bij.)

Vaak is een hoogwerker nodig. De kosten hiervan zijn € 400,00 - 800,00 

U ontvangt per mail een opname / film en een verslag van onze bevindingen.

* Mochten de schoorsteenveeg werkzaamheden langer duren dan 30 min, bijvoorbeeld doordat er een nest in het kanaal zit. Dan komt er na de eerste 30 minuten, € 10,00 arbeidsloon per 10 minuten bij.

Genoemde bedragen zijn incl. BTW. Deze kosten kunt u bij onze monteur contant of per pin voldoen.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top