Overslaan en ga direct naar de inhoud

Reinigen rookgaskanaal

“Elk jaar krijg ik een seintje zodat ik het niet kan vergeten. Ik kan zelf  online een afspraak plannen. Ideaal!”

Als u een haard of kachel bij ons heeft aangeschaft, nemen we u automatisch op in ons uitgebreide service en onderhoudsprogramma. U ontvangt jaarlijks een bericht / herinnering.

We reinigen dan uw kanaal, dit betreft het schoonmaken van het kanaal met kunststof borstel, we vegen van onderaf. Indien nodig gaan we het dak op, maar let op, we werken binnen de arbo regels, het moet wel veilig.

We werken in regio’s door heel Friesland, van maart tot oktober, dus wees er op tijd bij. Nadat u bericht heeft ontvangen, kunt u online zelf een afspraak plannen binnen de beschikbare data.

Bij een online reservering binnen de beschikbare data en routing geldt het speciale tarief van:

€ 75,00 per toestel (incl. tot 30 min arbeid.)

Mochten de werkzaamheden langer duren, bijvoorbeeld doordat er een nest in het kanaal zit. Dan komt er na de eerste 30 minuten, € 10,00 arbeidsloon per 10 minuten bij.

Genoemde bedragen zijn incl. B.T.W. Deze kosten kunt u bij onze monteur contant of per pin voldoen.

Klik hier om online een afspraak te plannen. U heeft uw herinneringsnummer en postcode nodig om in te loggen.

Wij zijn geen schoorsteenveegbedrijf, maar doen dit voor onze klanten na aanschaf van de kachel en/of kanaal. Het is onderdeel van ons uitgebreide service en onderhoudsprogramma. Als u geen haard bij ons heeft aangeschaft en een goede schoorsteenveger zoekt, adviseren we u www.aspb.nl te raadplegen.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top