Overslaan en ga direct naar de inhoud
Terug naar het overzicht

JAcobus 6, 9 en 12

Omschrijving

JAcobus: de ultraschone houtkachel

Kiezen voor een JAcobus betekent kiezen voor een houtkachel van hoge kwaliteit die een leven lang meegaat. Duurzaam, ultraschoon en eenvoudig te bedienen. Dat is waar de JAcobus houtkachel voor staat.

De JAcobus verenigt alle sterke eigenschappen van de JAnus met een revolutionaire verbrandingstechniek die zorgt voor een bijzondere lage CO-uitstoot. Voor de gebruiker is een belangrijk voordeel dat door de betere verbranding de ruit van de kachel perfect schoon blijft. De JAcobus heeft ook nog eens de mogelijkheid om lucht van buiten toe te voeren, wat de kachel ideaal maakt voor goed geïsoleerde (nieuwbouw)woningen. Voeg daar nog allerlei slimme details aan toe als een eenknopsbediening en het resultaat is een unieke houtkachel.

JACOBUS KWADRAAT

Janco de Jong heeft een nieuwe serie houtkachels ontwikkeld:
de JAcobus kwadraat. Zoals de naam al aangeeft is het concept gebaseerd op de bestaande JAcobus houtkachel. De nieuwe modellen zijn strak vormgegeven en zijn verkrijgbaar in drie verschillende basisvarianten: een hangende, een inbouw  en een staande kachel. Deze kunnen op hun beurt weer als front of als doorkijk kachel worden uitgevoerd. Leverbaar in 6, 9 en 12kW en zowel als boven en achteruitvoer aansluitbaar. 

 

Specificaties

Merk Jacobus
Energie-efficiëntieklasse
Vuurzicht Front
Vorm Vierkant
Brandstof Hout
Vermogen minimum 6 KW
Vermogen maximum 14 KW
Rookkanaal diameter 125/130 mm
Draaibaar Nee
Aanwezig in showroom Ja

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top