Overslaan en ga direct naar de inhoud

Wie wij zijn

De Smidse is met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare speler in de markt. Velen kennen ons bedrijf en hebben kennis gemaakt met onze professionele en creatieve manier van werken.

Voorheen was het bedrijf gevestigd in Scharnegoutum. Sinds 2003 werken wij vanuit onze  locatie in Sneek, een goed geoutilleerde werkplaats, een sfeervolle showroom en goed uitgeruste montagebussen. Ons team bestaat uit vaste gemotiveerde medewerkers die weten wat ze doen. Vakmanschap is meesterschap! Daarom kiezen wij voor eigen vakmensen.

De Smidse is opgericht door Doekele van Wieren. In 1985 is het allemaal begonnen vanuit een oude smederij van Grunstra aan de Alddyk te Scharnegoutum. Vanuit het schoorsteenvegen is het bedrijf onder zijn leiding geworden tot een kachelspeciaalzaak waar vuur de passie is. In 2012 is Doekele van Wieren na 27 jaar ondernemerschap met pensioen gegaan. Zijn zoon en schoonzoon zetten het bedrijf voort.

Wij zijn een echt familiebedrijf en hier zijn wij trots op! Uit onderzoek (Nyenrode) blijkt dat in familiebedrijven vaak sterke wederzijdse betrokkenheid bestaat tussen bedrijf en medewerkers, en dat aan het ondernemerschap vaak erg creatief en innovatief vorm wordt gegeven.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top