Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hoe wij werken

Bij De Smidse brandt het vuur de hele dag. Letterlijk. In de fraai ingerichte showroom staat namelijk een ruim aanbod aan hout-, gas- en pellet kachels opgesteld.

De Smidse is een familie bedrijf. Cor van Wieren en Thijs Jellema namen De Smidse in 2012 samen over van diens vader Doekele. Van Wieren senior begon ooit als schoorsteenveger vanuit een oude smederij in Scharnegoutum. In 2015 viert dé kachelspeciaalzaak van Sneek haar 30-jarig bestaan.

Dankzij de inzet en kennis van acht vakmensen verzorgt De Smidse het hele traject: van ontwerp, via advies over de te kiezen warmtebron tot aan de installatie. Voordat we een offerte uitbrengen, komen we eerst bij u thuis. Ter plekke maken wij een situatieschets en op basis daarvan krijgt u een overzichtelijke offerte. Kiest u voor een inbouwhaard, dan laten wij u met behulp van een 3-D tekening het eindresultaat alvast zien. U komt achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakkundig installatiewerk hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is. Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom zullen we nooit besparen op materiaal of op kwaliteit. Voor de inbouw van haarden hebben we zelf een metalen frame ontworpen. Oersterk en extreem brandveilig.  Want heb je het over vuur, dan heb je het over veiligheid. Een goede kachel gaat jarenlang mee. Datzelfde geldt bij ons voor het installatiewerk en de afwerking.

Ook na de installatie staat De Smidse u met raad en daad terzijde. We houden bij wel model en type kachel u heeft zodat onderdelen eenvoudig geleverd kunnen worden. We hebben een eigen service en onderhoudsdienst. Onderhoud en schoorsteenvegen kunt u zelfs online inplannen.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top