Overslaan en ga direct naar de inhoud

We zijn aangesloten bij de Nerderlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie

Sinds mei 2016 zijn wij aangesloten bij het NHK, de branche organisatie voor de kachels en haarden branche.

NHK verkoop – installatie (vh SVG)

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Vakmanschap

De ruim honderd NHK-detaillisten hebben een passie voor alles wat te maken heeft met vuur in en om het huis. Zij moeten voldoen aan strenge eisen. Door regelmatige controles ziet het NHK erop toe dat leden en hun personeel ook kwalitatief up-to-date blijven. De markt van haarden en kachels verandert. Om op de hoogte te blijven, nemen de leden regelmatig deel aan opfriscursussen.

Verantwoordelijkheid

De NHK-detaillist neemt altijd de verantwoordelijkheid voor de installatie van de door u gekochte haard of kachel. Die verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces: van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over een haard of kachel die u bij een NHK-detaillist hebt gekocht? Dan kunt u uw zaak aanhangig maken bij de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming. De commissie buigt zich over uw zaak en doet snel een uitspraak. Die is bindend voor u èn de NHK-detaillist. De branche garandeert dat deze uitspraak vlot en volledig wordt nagekomen. De NHK organisatie waarborgt zo dat u krijgt wat u hebt afgesproken. Gegarandeerde Kwaliteit dus!

De volledige procedure en voorwaarden voor de Gegarandeerde Kwaliteit staan in het Reglement Raad van Bindend Adviseurs. U kunt dit reglement per e-mail aanvragen bij secretariaat@haardenbranche.nl

Veiligheid

Vakmanschap en verantwoordelijkheid staan beide in dienst van de veiligheid. U wilt zorgeloos kunnen genieten van de sfeer die een haard of kachel uitstraalt. Dan moet u aankunnen op de veiligheid ervan. Onze leden zijn zich daarvan zeer bewust. In hun advies aan u speelt het leefmilieu in en rond uw woning dan ook een belangrijke rol. Zij beoordelen de randvoorwaarden die nodig zijn voor een veilig en zorgeloos genieten. En wordt de haard of kachel alleen geïnstalleerd als een duurzaam veilige werking daarvan mogelijk is.

Klik hier om rechtstreeks naar de site te gaan

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top