Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hase kachels nu met IQ systeem verkrijgbaar

Kachels maakt Hase al 40 jaar in Trier. Daarbij worden modernste productieprocessen gecombineerd met solide handwerk. Zo ontstaan kachels 100 procent “made in Germany”. Wie voor kachels van Hase kiest, profiteert meerdere malen. Hij kan op beste fabriekskwaliteit vertrouwen en op een design, dat een tijdloze en fraaie aanvulling voor elke woonruimte is. In de Hase-fabriek worden kachels met veel liefde voor detail gemaakt. Zo worden alle productiestappen door Hase zelf uitgevoerd. Het keramiek van de kachels ontstaat in traditioneel handwerk, de thermostenen, die de verbrandingskamer van de kachels bekleden, evenzeer en uiteraard ook de kachels zelf. Zo kan Hase garanderen dat de Hase-kachels op elk moment voldoen aan de hoogste eisen aan kwaliteit en design. Dat maakt kachels van Hase speciaal.

Kachels van Hase zijn er in vele modellen, vormen en kleuren. Met keramiek. Speksteen of puur van staal in vier verschillende metaalkleuren. Voor elke woonruimte en ook voor laagenergiehuizen heeft Hase de juiste kachel. Vele kachels kunnen ook onafhankelijk van de ruimtelucht worden aangesloten en zijn getest conform DIBt.

IQ Het schone vuur 

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

UITERST EFFECTIEF.
EN LAGE EMISSIEWAARDEN.

iQ analyseert realtime de temperatuur in de verbrandingskamer en regelt continu de verschillende luchtstromen in de kachel door de volledig geautomatiseerde luchtkleppen. De zuurstoftoevoer is perfect in balans. Hierdoor is er te allen tijde een schone verbranding met lage emissiewaarden.

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficientie in de app af te lezen.
De iQ-app geeft tevens het optimale moment aan om hout bij de vullen.

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest. Er zijn geen structurele
wijzigingen nodig in het rookgasafvoerkanaal.
De gehele iQ-technologie bevindt zich in de kachel.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top