Overslaan en ga direct naar de inhoud
Terug naar het overzicht

Hase Lima

Omschrijving

Waar vorm en functie perfect in evenwicht zijn. Dat is onze kachel Lima. Over het hele oppervlak uitgevoerd met hoogwaardig, met de hand bewerkt keramiek. In een glad keramiekoppervlak of met een ringtextuur in verschillende kleurtonen. De keuze is aan u. Optioneel is de kachel namelijk ook in speksteen leverbaar. Het cilindrische kachellichaam van de Lima kan worden gedraaid. Dat maakt Lima bijzonder, net als zijn slanke vorm, de uitgebalanceerde proporties en de fraaie oppervlakken.

IQ

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

iQ analyseert realtime de temperatuur in de verbrandingskamer en regelt continu de verschillende luchtstromen in de kachel door de volledig geautomatiseerde luchtkleppen. De zuurstoftoevoer is perfect in balans. Hierdoor is er te allen tijde een schone verbranding met lage emissiewaarden.

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficientie in de app af te lezen.
De iQ-app geeft tevens het optimale moment aan om hout bij de vullen.

Specificaties

Merk Hase
Energie-efficiëntieklasse
Model Draaibaar
Vuurzicht Front
Vorm Rond
Brandstof Hout
Vermogen minimum 4 KW
Vermogen maximum 7 KW
Rookkanaal diameter 150 mm
Draaibaar Ja
Aanwezig in showroom Ja

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top