Overslaan en ga direct naar de inhoud
Terug naar het overzicht

Ruegg Premium line / Cubeo

Omschrijving

PREMIUM-LINE

HAARD CUBEO®

Als middelpunt in uw woonruimte of als creatieve ruimtedeler: het design van de haard CUBEO® biedt nieuwe perspectieven voor de vormgeving van de woonruimte. De mogelijkheden om hem te plaatsen zijn haast grenzeloos. Laat u meeslepen door de grenzeloze fascinatie van vuur - bij het ontbijt op een witte winterochtend, bij het diner tijdens een lauwe zomeravond of terwijl u met een glas wijn op de bank de dag laat bezinken. Cubeo® opent de rondom-blik op het vuur, van alle vier de kanten en met bijna 360°.

De Cubeo® verbindt design, techniek en hoogwaardige verwerking, en zijn model en ontwerp zijn in heel Europa beschermd. Met zijn innovatieve en in ons eigen laboratorium onderzochte eigenschappen is deze haard een duurzame warmtebron in twee betekenissen: als tijdloos element voor uw inrichting en als klimaatneutraal verwarmingssysteem.

Bijzonder opmerkelijke eigenschappen zijn het eenvoudige openklappen van de ruit, wat de reiniging ervan een stuk gemakkelijker maakt, en de randloze ruiten zonder verbindingselementen. Daarmee storen noch vuile ruiten noch metalen hoeken uw blik op het vuur.

Specificaties

Energie-efficiëntieklasse
Aanwezig in showroom Nee

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top