Overslaan en ga direct naar de inhoud
Terug naar het overzicht

Duurzaam verwarmen, complete systemen

Omschrijving

Specificaties

Duurzaam verwarmen, complete systemen

Bijna tweederde van de energierekening bestaat uit kosten voor verwarming en warm water. Op een energiezuinige manier je huis en water verwarmen loont, voor jezelf en het milieu. Duurzaam verwarmen is goed voor milieu.

Zuinig verwarmen begint met een goed geïsoleerde woning. Er is vaak nog heel wat te verbeteren aan de isolatie. Natuurlijk is ook een zuinige installatie voor verwarming en warm water van belang. Onzuinige ketels zijn nauwelijks meer te koop. Hoog rendement gasketels (hr-ketels) zijn gangbaar.

Minder vanzelfsprekend is het gebruik van duurzame energie voor verwarming en warm water in plaats van gas, zoals hout, pellets (biomassa) en zonneboilers, elektrische warmtepompen. Maar deze zijn bezig met een opmars, vooral in energiezuinige woningen. Wat de overheid betreft heeft verwarmen zonder gas uiteindelijk de toekomst.

Wij leveren in samenwerking met onze partners concepten waarmee u uw woning en sanitair water kunt verwarmen. Deze bestaan uit verschillende componenten die samen een praktische oplossing vormen:

Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het leveren en plaatsen van verschillende combinaties. De mogelijkheden zijn oneindig. Enkele voorbeelden van mogelijke oplossingen zijn:

  • Houtvergasser + warmte buffer + zonneboiler
  • Pelletketel + warmte buffer + zonneboiler
  • Pelletkachel aangesloten op de CV + luchtwarmtepomp + warmte buffer + zonneboiler
  • Houtkachel aangesloten op de CV + luchtwarmtepomp + warmte buffer + zonneboiler

Graag informeren we u over de mogelijkheden. Vraag naar alle details in onze showroom.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top