Overslaan en ga direct naar de inhoud
Terug naar het overzicht

Hoge temperatuur warmtepomp

Omschrijving

De Acond Pro warmtepomp is op dit moment de stilste warmtepomp op de markt. Een groot voordeel omdat de hoge temperatuur warmtepomp hierdoor gemakkelijker bij uw woning te plaatsen is zonder dat u of uw buren last krijgt van geluidsoverlast! De Acond Pro warmtepomp is tot wel 10 keer stiller in vergelijking tot de meeste andere warmtepompen op de markt.

Met een geluidsproductie van 49,3 dB op 1 meter afstand is de Acond hoge temperatuur warmtepomp de stilste op de markt! Waar op 3 meter afstand het geluidsniveau rond de 30 dB ligt, is dit op 9 meter nog maar 25 dB, oftewel nagenoeg geruisloos! Daarnaast werkt de Acond hoge temperatuur warmtepomp met een gemiddelde SCOP van 5,05, waarmee de warmtepomp een hoog rendement heeft en dus flink bespaart op de energiekosten.

Een ander groot voordeel van de Acond Pro is dat het een hoge temperatuur warmtepomp is. Dit brengt twee grote voordelen met zich mee. Omdat de warmtepomp hoge temperaturen kan produceren hoeven we voor het tapwater geen extra elektrisch element te gebruiken wanneer we de boiler een anti-legionella behandeling geven. Dit zorgt voor besparing op stroomkosten. Daarnaast hebben we de mogelijkheid ook radiatoren te verwarmen, u hoeft dus niet per se meer enkel lage temperatuur verwarming te hebben. De maximale temperatuur welke de warmtepomp bij -15 nog produceert, is namelijk nog 70 °C graden.

Specificaties

Merk Eco2All
Serie Acond Warmtepompen
Categorie Warmtepomp
Energie-efficiëntieklasse

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.

Back to top