Nordic Fire Mavi

De Mavi is één van de kleinste pelletkachels uit ons assortiment. De pelletkachel die door het moderne design en de vele leverbare kleuren overal eenvoudig geplaatst kan worden. De haard is zodanig ontwikkeld dat deze meer warmte levert met minder pellets. De haard kan minimaal 11,5 en maximaal tot maar liefst 24 uur branden op één vulling met pellets.

De Mavi pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in uw woonkamer dankzij het regelbare vermogen. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen. Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur, zo heeft u altijd voldoende warmte op de door u ingestelde tijd.

Bij dit model is een bovenaansluiting optioneel, op deze manier kan de kachel nog dichter bij de wand worden geplaatst waardoor hij nog minder ruimte in beslag neemt.

De Nordic Fire kachels beschikken over een ‘Silence system’. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Hierdoor behoren onze kachels tot de stilste in zijn soort.

Meer informatie