Nieuw: Nordic Fire Natura 7

De pelletkachel Natura 7 is één van de nieuwste toevoegingen uit ons uitgebreid assortiment. De Natura 7 valt op door het moderne design met een luxe uitstraling, dit wordt mede door de ronde vorm gerealiseerd. De haard is zodanig ontwikkeld dat deze meer warmte levert met minder pellets. Daarnaast zal dankzij de nieuwe brander de pelletkachel een veel mooier vlameffect hebben waardoor deze bijna niet meer te onderscheiden is van een houtkachel. Ook wordt de reiniging vereenvoudigd, dankzij de automatisch kantelende branderbak kunt u tot wel twee weken stoken zonder de Natura 7 te hoeven reinigen.

De Natura 7 pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in de kleine ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator, hierdoor is de Natura 7 vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

Bekijk hier een filmpje over de werking van de kachel:

De Nordic Fire Natura serie beschikt over een in- en uitschakelbare convectieventilator. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd en de pelletkachel als stralingskachel kan worden ingezet.
 
Technische gegevens:
Afstandbediening TOUCH
Vermogen nominaal (min-max) 2,4 – 7 kW
Pelletverbruik (min-max) 0,5 – 1,5 kg/h
Rendement 91 %
Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 35 mm
Inhoud pelletreservoir 20 kg
Brandduur (min-max in uren) 13,3 – 40 h
Gewicht 140 kg
Maatvoering H x B x D 1040-502-521mm
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset mogelijkheid Nee
Verkrijgbaar in
                      Zwart                           Wit

Meer informatie