Een bestaande kachel aansluiten

Als u zelf een bestaande kachel wil aansluiten op een bestaande schoorsteen, adviseren we u even langs te komen in onze showroom. We kunnen dan het juiste materiaal voor u organiseren.

Wij sluiten  alleen kachels aan als of de kachel of het kanaal bij ons zijn aangeschaft*.

 

Wilt u een bestaande kachel op een gemetseld kanaal laten aansluiten?
Dan kunt u bij ons terecht. We vegen dan eerst de schoorsteen en voeren dan een camera inspectie uit. Dit kost ca € 150,00 incl. BTW. Als het kanaal voldoet aan de eisen kan de kachel worden aangesloten. Bij twijfel / anders kan er een flexibele buis worden geplaatst.

Wilt u een bestaande kachel aansluiten en heeft u nog geen rookkanaal?
Als u uw bestaande kachel wilt laten aansluiten en een nieuw rookkanaal wilt laten installeren komen we vrijblijvend langs voor een offerte.

*Kachel elders gekocht en een reeds aangelegd rookkanaal?
Als u een elders aangeschafte kachel op een rookkanaal wilt laten aansluiten dat ook elders is aangeschaft en/of is gemonteerd;  wij kunnen helaas niet instaan voor een ander zijn werk en elders aangeschafte materialen. Bij installatie eist de wetgeving dit wel van ons. Wij worden voor de hele installatie verantwoordelijk. Daarom kunnen we deze werkzaamheden niet voor u uitvoeren. We adviseren u contact op te nemen met degene die het kanaal heeft geleverd.