Tulp 95 3-zijdig of hoek

Een standaard haard van TULP is eigenlijk niet standaard te noemen. Over de ‘basic’ modellen van TULP is namelijk al veel bijzonders te vertellen. Zo zijn er bijzondere formaten tot wel anderhalve meter breed of een meter hoog. Keuze uit ondiepe haarden of haarden met een dubbele brander voor nog “voller” vuur en regelbaarheid van de warmte. En alle gashaarden bij TULP heb- ben de mogelijkheid voor een stalen achterwand of een glazen achterwand. Daarnaast is er voor diverse modellen een doorkijkhaard leverbaar.
Allemaal bijzonder standaard. Maar toch.. niks is persoonlijkers dan je eigen haard. De een houdt van een nostalgische sfeer, de ander misschien meer van modern en minimalistisch. Een TULP haard kun je helemaal afstemmen op je persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een standaard haard + ontwerp van Piet Boon. Of  een TULP haard + Under Cover, een duurzame cradle to cradle mal, waarmee organische vormen mogelijk worden.
En als je nog persoonlijker wilt, is het altijd mogelijk om bij de dealer een aparte ombouw te creëren. De standaard haarden van TULP: een bijzonder verhaal, passend in elk interieur.

Meer informatie