Aanbieding showroommodellen

Opruiming showroom modellen. Wegens verbouwing van onze showroom gaan deze voor bodemprijzen weg. Onderstaande modellen voor afhaalprijzen. Sla uw slag!

 

 

Faber Triple M showroommodel

faber4

Nu -/- 30 % nu voor € 1.990,00 incl. BTW

De Faber Triple M  is een driezijdige gashaard met een houtset en afstandsbediening. Prachtige haard waarbij het vuur van alle kanten zichtbaar is.

 

Faber Solution nieuw uit de doos

faber-solution

Nu -/- 25 % nu voor € 2675,00 incl. BTW

De Solution Premium is een unieke frameless hoekhaard speciaal ontworpen om in een hoek geplaatst te worden zonder veel ruimte in beslag te nemen. De plaats van een gashaard is bepalend voor de indeling en sfeer van een vertrek. Naast de haard zal ook de TV en het zitgedeelte een plek innemen. In ieder vertrek is wel een hoek aanwezig waar de Faber Solution Premium eenvoudig kan worden geplaatst. De haard heeft slechts 90 centimeter vanuit de hoek nodig.

Net als bijna het gehele assortiment van Faber bezit ook de Solution het predicaat Premium. Dit betekent dat de haard verkrijgbaar is met een Step Burner. De door Faber ontwikkelde en gepatenteerde Step Burner is een gasbrander die op een unieke manier met de luxe Faber afstandsbediening regelbaar is. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, concentreert het vuur zich in het midden van de brander. Nog een stapje terug worden deze vlammen kleiner, maar geven nog steeds het beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.

 

Kal-fire Prestige Hybride 75 showroommodel

kal-fire-fairo-eco-prestige-75

Nu -/- 50% nu voor € 1.850,00 incl. BTW

De Fairo ECO-Prestige 75 is een gesloten gashaard van Kal-Fire. Met extra hoog rendement van minstens 82%. Een realistisch vuurbeeld dankzij de houtstammen. Tevens beschikt het toestel over de  hybride functie, d.w.z. met LED-verlichting onderin de haard voor extra gloed tijdens het branden of een gezellige sfeerverlichting als de vlammen gedoofd zijn.